«Діаменю» рецепт “Мінестроне” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,4 ХО
48 ккал
– 1,2 л м’ясного або овочевого бульйону
– 2 картоплини
– 2 солодких перців
– цибулина
– 1 морква
– невеликий кабачок
– 1 помідор
– 0,5 ст. зеленого горошку
– стебло селери
– 2 ст. оливкової олії
– зелень, сіль та мелений перець – на смак
Крок 1
Картоплю нарізаю брусочками, моркву натираю на тертці, обсмажую в каструлі на розігрітому оливковій олії протягом 5 хвилин.
Крок 2
Додаю нарізані цибулю, селера та солодкий перець. Обсмажую 3 хвилини. Окремо кип’ячу бульйон. До овочів
додаю горошок, нарізані кабачок та помідор без шкірки
Крок 3
Вливаю киплячий бульйон, накриваю кришкою та варю на малому вогні близько 10-15 хвилин. Солю, перчу, посипаю рубаною зеленню.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…