Рецепт “Мітболи в томатному соусі з мигдалем” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 50 ХВИЛИН
На 6 порцій:
❯ 400 г телятини
❯ 1 цибулина
❯ рослинна олія
❯ 1 зубок часнику
❯ 100 г хлібної крихти
❯ 50 г меленого мигдалю
❯ 1/2 пучка м’яти
❯ 1 ч. л. меленого імбиру
❯ 1 ч. л. меленого куміна
❯ 1 ч. л. меленої кориці
❯ 300 мл кулінарного томатного соусу
❯ 150 мл води
❯ 2 ст. л. пелюсток мигдалю
❯ сіль
❯ перець
Крок 1
М’яту промити, перебрати та порубати. Цибулину та часник очистити та дрібно нарізати. Половину цибулі обсмажити на сковороді на олії до прозорості, додати часник та готувати ще 1 хв.
Крок 2
Обсмажені овочі, хлібну крихту, м’яту та мигдаль перемішати з м’ясом, посолити та поперчити. Вологими руками сформувати із маси невеликі кульки.
Крок 3
На сковороді на маслі обсмажити вироби до золотистого кольору, додати цибулю, що залишилася, і готувати 3 хв.
Влити соус та воду, додати прянощі, сіль, перець та довести до кипіння. Зменшити вогонь до мінімуму і готувати без
кришки 15 хв. Посипати пелюстками мигдалю та готувати ще 5 хв. Подати гарячими.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…