Рецепт “Мітболи з кропом та картоплею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 40 ХВИЛИН
На 4 порції:
❯ 600 г рубаного м’яса
❯ 3 великі бульби картоплі
❯ 1 цибулина
❯ 1 зубок часнику
❯ 100 г черствого білого хліба
❯ 1 яйце
❯ 100 мл нежирних вершків чи молока
❯ 3–4 гілочки кропу + для подачі
❯ рослинна олія
❯ сіль
❯ перець
Крок 1
Цибулину очистити, дрібно посікти та обсмажити на сковороді на 1 ст. л. олії до прозорості. Картоплю очистити, вимити та натерти на великій тертці. Часник очистити та стовкти у ступці зі щіпкою солі. Хліб розмочити у невеликій кількості води та добре віджати. Кріп промити, обсушити та дрібно порубати.
Крок 2
У мисці м’ясо перемішати з хлібом та картоплею, додати обсмажену цибулю та кріп, влити вершки, вбити яйце і добре перемішати. Додати сіль, перець та ще раз перемішати.
Крок 3
Вологими руками сформувати з маси круглі мітболи і порційно обсмажувати на сковороді на олії по 7-8 хв з кожного боку.
Крок 4
Обсмажені мітболи перекласти в каструлю з товстим дном, влити прибл. 100 мл води та гасити під кришкою 15 хв. Подати гарячими, за бажанням, полив соусом, що утворився під час гасіння.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…