Рецепт “Мітболи з запашними травами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

Приготування: 1 ГОДИНА

Інгредієнти

На 6 порцій:
❯ 500 г рубаної яловичини
❯ 1 яйце
❯ 1 цибулина
❯ 2 ст. л. тертого пармезану
❯ 1 ст. л. рубаного кервелю
❯ 1 ст. л. рубаного базиліка
❯ 1 ст. л. рубаної петрушки
❯ 2 скибочки білого хліба
❯ 4 ст. л. молока
❯ 50 мл рослинної олії
❯ сіль
❯ перець

Покроковий процес приготування мітбол з травами

Крок 1

Цибулю очистити та порубати. Хліб замочити у молоці. М’ясо перемішати із зеленню, цибулею та пармезаном,
вбити яйце. Додати хліб, посолити, поперчити.

Крок 2

Вологими руками сформувати з маси невеликі кульки, викласти їх на тарілку, накрити харчовою плівкою і помістити в холодильник на 30 хв. На сковороді на олії обсмажувати вироби 3-4 хв, потім перекласти на друшляк, щоб стек зайвий жир. Подати гарячими.

Сьогодні ми дізналися як приготувати Мітболи з запашними травами. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago