«Діаменю» рецепт “Мітболи” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,5 ХО
235 ккал
– По 300 г свинячого та телячого фаршу
– 100 г рису
– 1 яйце
– 1 ч. л. солі
– 0,5 ч.л. чорного перцю
Для соусу:
– 2 цибулини
– 4 зубчики
– часнику
– 1 ст. томатного соку
– 1 перець чилі
– 1 ч. л. паприки
Крок 1
Рис варю до напівготовності, відкидаю на друшляк, даю охолонути, з’єдную з фаршем, додаю яйце, солю, перчу. Перемішую, формую невеликі мітболи.
Крок 2
Складаю в змащену рослинною олією форму. Запікаю у розігрітій до 180 град. духовці 10 хвилин.
Крок 3
Подрібнюю часник і цибулю, пасерую до прозорості. Додаю томатний сік, паприка, подрібнений чилі. Тушу
5-7 хвилин до загусання.
Крок 4
Підпечені мітболи поливаю соусом. Повертаю в духовку та запікаю ще 45 хвилин за 180 град.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…