«Діаменю» рецепт “Млинці без борошна” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
1,8 ХО
180 ккал
– 1 ст. зеленої гречки
– 1 ст. молока
– 1 яйце
– 2 ст. лляних висівок
– сіль, перець – на смак
Крок 1
Крупу промиваю та замочую на ніч у холодній воді. Вода має покривати гречку на 1 см. Вранці частину води (близько половини її обсягу) зливаю.
Крок 2
Набряклу крупу разом з рідиною, що залишилася, доводжу до однорідної консистенції за допомогою занурювального блендера. До пюреподібної маси додаю яйце, вливаю молоко, всипаю висівки, солю.
Крок 3
Випікаю млинці на сковороді, змащеній олією, по 2 хвилини з кожного боку. Перед подачею їх можна нафарширувати грибами, а можна подати просто зі сметаною.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…