Рецепт “Млинці із сиром” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
6 порцій, 35 хвилин
– 100 г бринзи
– 3 ст. л. панірувальних сухарів
– 3 помідори
– 2 ст. л. яблучного оцту
– 150 г сиру
– 1 пучок петрушки
– 1/2 ч. л. цукру
Для тесту:
– 4 яйця
– 400 мл молока
– 250 г борошна
– 2 ст. л. вершкового масла
– Рослинна олія
– Сіль
Крок 1
Бринзу нарізати на 8 брусочків і густо обваляти в сухарях. Помідори вимити, обсушити та нарізати кубиками. Петрушку промити, перебрати, обсушити та подрібнити в блендері. Подрібнену петрушку перемішати з олією та яблучним оцтом, додати сіль та цукор на смак. Помідори полити приготованим соусом та дати настоятися 5 хв.
Крок 2
Яйця розбовтати з молоком. Вершкове масло розтопити та злегка охолодити. Борошно просіяти, додати щіпку солі та, вливаючи яєчно-молочну суміш і олію, перемішати до отримання однорідного гладкого тіста. Дати тесту відстоятись при кімнатній температурі 10 хв. і порційно спекти з нього 8 тонких млинців.
Крок 3
Млинці намазати сирним сиром, на кожний покласти трохи помідорів і скибочку бринзи. Млинці згорнути рулетиками.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…