Рецепт “Млинці з фруктовим асорті” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
НА 6 ПОРЦІЙ:
Для млинців:
❯ 4 яйця
❯ 1/2 ч. л. солі
❯ 1 ст. л. цукру
❯ 300 мл молока
❯ 300 мл борошна
❯ 100 мл рослинної олії
❯ рослинна олія для смаження
❯ 50 г вершкового масла
Для начинки:
❯ 300 мл збитих вершків
❯ 2 ківі
❯ 1 апельсин
❯ 2 консервовані персики
❯ 2–3 гілочки м’яти
Крок 1
У глибокій мисці яйця розтерти з цукром і сіллю, додати борошно. Вливаючи тонким струмком молоко, вимісити гладке однорідне тісто. Дати тесту відстоятись 20 хв, влити олію та перемішати.
Крок 2
Вершкове масло охолодити та дрібно посікти. Сковороду нагріти, змастити невеликою кількістю рослинної олії та порційно спекти млинці. Готові млинці викладати на плоску тарілку і посипати рубаним вершковим маслом.
Крок 3
Консервированные персики нарезать тонкими ломтиками. Киви очистить и нарезать кружками или полукружками. Апельсин очистить а-виф, разобрать на дольки и каждую нарезать ломтиками.
Крок 4
Готові млинці змастити невеликою кількістю збитих вершків, викласти фрукти та згорнути “кульочками”. М’яту промити, листочки обірвати. Готові млинці подати гарячими, прикрасивши листочками м’яти.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…