«Діаменю» рецепт “Млинці з лляної муки” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
1,8 ХО
189 ккал
– 100 г вівсяного борошна
– 20 г льняного борошна
– 200 мл молока
– 1 яйце
– сіль та цукрозамінник – на смак
Крок 1
Яйце збиваю із сіллю та цукрозамінником. Вівсяне борошно просіюю, додаю обидва види борошна до збитого яйця
Крок 2
Поступово додаю до масі молоко і ретельно перемішую. Краще використовувати для перемішування блендер,
щоб не було грудочок.
Крок 3
Змащую сковороду олією та випікаю млинці з двох сторін до рум’яності. Щоразу, коли набираю нову порцію тіста, добре його перемішую
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…