«Діаменю» рецепт “Мохіто з малиною” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,3 ХО
11 ккал
– 1 ст. малини
– 1 лайм
– пів лимона
– 2-3 гілочки м’яти
– 0,5 л газованої мінеральної води
– кубики льоду
– стевіозид – на смак
Крок 1
Від лимона відрізаю тонку часточку. Решта лимон нарізаю дрібними кубиками. Від лайма відрізаю кружальце і розрізаю на 4 частини. Решту лайма нарізаю дуже дрібно.
Крок 2
З гілочок м’яти обриваю листочки. Розподіляю дрібно нарізані цитрусові, а також половину листочків м’яти по склянках. Додаю стевіозид. Пестиком або качалкою перетираю лимон, лайм і м’яту.
Крок 3
Ягоди малини перетираю через сито. Додаю ягідне пюре в склянки. Заповнюю склянки на 3/4 кубиками льоду, заливаю водою. Прикрашаю шматочками лимона, лайма та м’ятою
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…