«Діаменю» рецепт “Молочно гранатове желе” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,9 ХО
89 ккал
– 250 мл гранатового соку
– 200 мл молока
– 30 г желатину
– 60 мл води
– кілька листків м’яти
Крок 1
Желатин заливаю водою, залишаю до набухання. У гаряче молоко перекладаю половину набряклого желатину. Помішуючи, нагріваю до розчинення.
Крок 2
Остуджую і розливаю формами до половини. Ставлю у холодильник на 20-25 хвилин.
Крок 3
У гарячий сік додаю желатин, що залишився. Помішуючи, нагріваю до розчинення. Даю охолонути.
Крок 4
Поверх молочної суміші вливаю гранатовий сік з желатин. Відправляю у холодильник на 40-60 хвилин до застигання. Перед подачею прикрашаю м’ятою.
Зазначені значення Хлібних Одиницьє орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…