«Діаменю» рецепт “Молочно-яблучне желе” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,7 ХО
69 ккал
– 2 яблука
– 200 мл молока 2,5%-ної жирності
– 30 г желатину
– 60 мл води
– 4-5 листків м’яти (для прикраси)
Крок 1
З яблук вичавлюю сік у соковичавниці. Желатин заливаю кип’яченою водою та залишаю набухати на 10-15 хвилин.
Крок 2
У каструлю наливаю молоко, додаю половину желатину, нагріваю до розчинення. Знімаю з вогню та даю охолонути.
Крок 3
Охолоджену масу розливаю за силіконовими формами до половини. Ставлю на пів години у холодильник. Яблучний сік змішую з желатином, що залишився, і нагріваю на малому вогні. Охолоджую та доливаю сік у формочки. Ставлю в холодильник до застигання.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…