Рецепт “Морквяне суфле” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 година 30 хвилин
У 1 порції: 500 ккал, 16 г білків,
33 г жирів, 35 г вуглеводів
На 4 порції:
❯ 1 цибулина
❯ 600 г моркви
❯ 6 ст. л. вершкового масла
❯ 1 лавровий лист
❯ сіль
❯ 200 мл вершків
❯ 4 стіл. ложки борошна
❯ 500 мл молока
❯ щіпка меленого імбиру
❯ мелений чорний перець
❯ 4 яєчні жовтки
❯ 2 яєчні білки
❯ панірувальні сухарі
Крок 1
Цибулю очистити та нарізати кільцями. Моркву очистити та нарізати дрібними кубиками. На сковороді розтопити 2 ст. ложки олії, покласти цибулю, моркву, лавровий лист, додати 1 чайну. ложку солі та готувати, помішуючи, 20 хв. Влити вершки, довести до кипіння та зняти з вогню. Лавровий лист видалити, овочі пюрувати блендер або протерти через сито.
Крок 2
Борошно трохи обсмажити на 3 стіл. ложках олії. При постійному помішуванні влити тонким струмком молоко та уварювати 8 хв. Підмішати овочеве пюре, приправити імбиром, посолити та поперчити. Коли маса повністю охолоне, підмішати жовтки та збиті в міцну піну білки.
Крок 3
Нагріти духовку до 180 °. Чотири формочки для суфле змастити рештою олією та обсипати сухарями. Морквяну масу викласти у формочки та поставити на лист, наповнений водою. Запікати суфле до золотистого кольору.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…