Рецепт “Морквяний кекс з горіхами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
НА 6–8 ПОРЦІЙ
❯ 375 г тертої свіжої моркви
❯ 185 г мелених лісових горіхів
❯ 4 ст. л. гарбузового насіння
❯ 150 г вершкового масла + 30 г для змащування форми
❯ 3 яйця
❯ 150 г цукру + 50 г для посипання форми
❯ 75 г борошна
❯ 1 пакетик розпушувача для тесту
❯ 1/2 ч. л. меленої кориці
❯ сіль
Крок 1
На сковороді без додавання жиру обсмажити 1/2 мелених горіхів та насіння та дати їм охолонути при кімнатній
температурі. Олію розтопити на повільному вогні.
Крок 2
Духовку нагріти до 210 °. Борошно просіяти з розпушувачем. У мисці розбовтати яйця та перемішати з тертою
морквою. Додати всі мелені горіхи та насіння, розтоплене масло, всипати борошно з розпушувачем, цукор, корицю,
сіль за смаком та перемішати.
Крок 3
Форму для випікання вистелити пергаментом, змастити маслом та присипати цукром. Влити у форму тісто та випікати кекс 1 год. Перевірити готовність виробу, проткнувши його дерев’яною шпажкою: якщо кекс готовий, шпажка залишиться сухою. Готовому кексу дати охолонути у формі 5 хв і перекласти його на сервірувальний посуд.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…