Рецепт “Морозиво із солодкої картоплі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 5 годин
У 1 порції: 350 ккал, 6 г білків,
21 г жирів, 31 г вуглеводів
На 8 порцій:
❯ 3 ст. л. жирного сиру
❯ 1/4 ч.л. морської солі
❯ 1/4 ч. л. меленої кориці
❯ 215 г солодкої картоплі (батат)
❯ 500 мл молока жирністю 3,2%
❯ 300 мл вершків
❯ 150 г тростинного цукру
❯ 2 ст. л. патоки
❯ 4 ст. л. рому
❯ жменя очищених волоських горіхів
Крок 1
Батат вимити, очистити та нарізати дрібними кубиками. У каструлі підготовлений батат залити молоком та варити до м’якості. Відварений батат пюрувати.
Крок 2
Сир розім’яти виделкою із сіллю та корицею. До пюре з батату додати та патоку. Часто помішуючи, довести вміст каструлі до кипіння та варити 4 хв. Дати масі охолонути. Підмішати сир.
Крок 3
Наповнити велику миску льодом та водою. Поставити на кригу маленьку миску і вилити у ній суміш. Затягнути миску харчовою плівкою та прибрати у холодильник на 30 хв.
Крок 4
Охолоджену суміш вилити у морожницю, додати ром. Увімкнути апарат та залишити інгредієнти перемішуватися
20 хв. Перелити у контейнер для заморозки, підмішати рубані горіхи, накрити та прибрати у морозильну камеру на 4 год.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…