«Діаменю» рецепт “Морозиво з авокадо” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
1,2 ХО
217 ккал
– 2 апельсина
– 2 авокадо
– 2 ст. стевіозиду (замінник цукру)
– 2 ст. какао-бобів (шматочки)
– 4 ст. порошку какао
Крок 1
Натираю на тертці цедру одного апельсина, додаю сік ще 2-х апельсинів. Авокадо очищаю, дістаю кісточку та нарізаю шматочками.
Крок 2
У блендер поміщаю авокадо, сік апельсина, стевіозид та какао-порошок. Доводжу суміш до однорідної консистенції.
Крок 3
Масу перекладаю в креманку, прикрашаю шматочками какао-бобів та апельсинової цедрою.Ставлю в морозильну камеру на 45 хвилин. Прикрашаю ягодами.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…