Калорійність

Морозиво з авокадо

«Діаменю» рецепт “Морозиво з авокадо” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
1,2 ХО
217 ккал

Інгредієнти

– 2 апельсина
– 2 авокадо
– 2 ст. стевіозиду (замінник цукру)
– 2 ст. какао-бобів (шматочки)
– 4 ст. порошку какао

Покрокове приготування морозива з авокадо

Крок 1

Натираю на тертці цедру одного апельсина, додаю сік ще 2-х апельсинів. Авокадо очищаю, дістаю кісточку та нарізаю шматочками.

Крок 2

У блендер поміщаю авокадо, сік апельсина, стевіозид та какао-порошок. Доводжу суміш до однорідної консистенції.

Крок 3

Масу перекладаю в креманку, прикрашаю шматочками какао-бобів та апельсинової цедрою.Ставлю в морозильну камеру на 45 хвилин. Прикрашаю ягодами.

Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

Сьогодні ми дізналися як приготувати Морозиво з авокадо. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

3 тижні ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

3 тижні ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

3 тижні ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

3 тижні ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

3 тижні ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

4 тижні ago