«Діаменю» рецепт “Морозиво з йогуртом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,1 ХО
120 ккал
– 50 мл йогурту
– 3 жовтки
– 10 г вершкового масла
– порошок стевії – на смак
Крок 1
Жовтки збиваю міксером. Маса має збільшитися в обсязі. Додаю до жовтків йогурт та розм’якшене вершкове масло. Перемішую ложкою.
Крок 2
Масу ставлю на водяну баню на 10 хвилин, постійно помішую. Остуджую до кімнатної температури, виливаю у форму та ставлю у морозильну камеру. Щогодини масу треба перемішувати, щоб вона застигала рівномірно і не утворювалося кристалів.
Крок 3
Всього для повної готовності знадобиться близько шести годин. Перед подачею на стіл прикрашаю морозиво листочками м’яти та будь-якими ягодами.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…