«Діаменю» рецепт “Морозиво з йогурту” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
2,2 ХО
115 ккал
– 220 г йогурту без добавок
– 3/4 ст. апельсинового соку
– 2 ч. л. ванілі
– 2 ст. свіжої або замороженої полуниці
– цукрозамінник
Крок 1
Змішую йогурт з апельсиновим соком і додаю ваніль. Доводжу блендером до однорідного стану.
Крок 2
Викладаю полуницю та додаю цукрозамінник на смак. Збиваю отриману масу у блендері до стану кашки.
Крок 3
Розливаю суміш по склянках, не заповнюючи їх остаточно. Ставлю у морозильну камеру.
Крок 4
Коли вміст трохи застигне, вставляю дерев’яні палички та знову відправляю в морозильник до повного застигання. Перед подачею заморожений йогурт дістаю зі стаканчиків, опустивши їх на кілька секунд у теплу воду.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…