«Діаменю» рецепт “Морозиво з сиру” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,2 ХО
114 ккал
– 130 г м’якого сиру низької жирності
– 0,5 ст. молока
– 2 яйця
– порошок стевії (на смак)
– 0,5 ст. ваніліну
Крок 1
Білки відокремлюю від жовтків та охолоджую в холодильнику близько 30 хвилин, збиваю міксером до стану тугої піни. А жовтки злегка збиваю вилкою. Сир змішую з молоком, додаю порошок стевії (на смак) та ванілін.
Крок 2
Білкову піну акуратно вводжу у сирну масу та повільно перемішую. Потім також обережно вводжу жовтки. Виливаю у форму і ставлю в морозилку на 8:00.
Крок 3
Щогодини перемішую до повного застигання. Накладаю в креманки, формуючи кульки. Посипаю тертим гірким шоколадом
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…