«Діаменю» рецепт “Мусака з м’ясом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,3 ХО
110 ккал
– 1 кг білокачанної капусти
– 0,5 кг нежирного м’яса
– 1 морква
– 1 цибулина
– 1 ст. томатної пасти
– 1 ст. оливкової олії
– сіль та прянощі – на смак
Крок 1
Яловичину варю до готовності та пропускаю через м’ясорубку разом із цибулею. Солю, перчу, додаю 2 яйця. Баклажани та цукіні очищаю, нарізаю кружальцями та обвалюю у борошні. Обсмажую з двох сторін.
Крок 2
На дно скляної форми розкладаю листя капусти. На них шар баклажанів і трохи натертого часнику. Викладаю шар фаршу, шар цукіні тощо. Верхній шар – нарізані кружечками помідори.
Крок 3
Сметану збиваю з яйцем, поливаю блюдо та посипаю тертим сиром. Запікаю у духовці 20 хвилин при 180 градусах.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…