Рецепт “М’яке печиво з кокосовою стружкою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 45 хвилин
У 1 порції: 120 ккал, 1 г білків,
8 г жирів, 10 г вуглеводів
На 24 шт.
Для печива:
❯ 200 г кокосової стружки
❯ 3 яєчні білки
❯ сіль
❯ 90 г цукрової пудри
❯ 1 ст. л. сиру середньої жирності
Для крему:
❯ 70 г вершкового масла
❯ 90 г цукрової пудри
❯ 1 ст. л. порошку какао
❯ 50 г чорного шоколаду
Крок 1
Кокосову стружку подрібнювати за допомогою кавомолки до отримання борошна дрібного помелу. Цукрову пудру просіяти. У глибокій мисці білки збивати в міцну піну з щіпкою солі, невеликими порціями підсипаючи цукрову пудру Додати в кокосову масу борошно та сир і перемішувати до отримання однорідного тесту.
Крок 2
Духовку нагріти до 180 °. За допомогою круглих виїмок діаметром бл. 3-3,5 см сформувати з тесту печиво і випікати на вистеленому папером листі 15 хв. Готове печиво вийняти з духовки дати йому повністю охолонути.
Крок 3
Для крему вершкове масло розм’якшити при кімнатній температурі та за допомогою віночка збивати в пишну масу, невеликими порціями підсипаючи цукрову пудру та порошок какао. Чорний шоколад поламати, розтопити на гарячій водяної бані та підмішати в масляну масу. Добре перемішати та дати крему повністю охолонути. Половину печива намазати кремом і накрити печивом, що залишилося.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…