«Діаменю» рецепт “М’ясні човники” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,6 ХО
194 ккал
– 0,8 кг м’ясного фаршу
– 5 яєць
– велика цибулина
– 2 зубчики часнику
– 2 ст. соєвого соусу
– 2 ст. панірувальних сухарів
– 100 мл води
– мелений гострий червоний перець
– сіль
– зелена цибуля
Крок 1
Цибулю очищаю і нарізаю кубиками, часник очищаю, пропускаю через прес. У фарш додаю подрібнені цибуля та часник, соєвий соус. Перемішую, вливаю воду, солю, перчу та ще раз перемішую.
Крок 2
Всипаю панірувальні сухарі, зелену цибулю. Формую руками великі довгасті котлети. У кожній роблю поглиблення і викладаю у форму для випічки, змащену олією.
Крок 3
Вбиваю в кожне поглиблення сире яйце і запікаю в духовці за температури 190 градусів протягом 25-30 хвилин.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…