«Діаменю» рецепт “М’ясні котлети з кабачком” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,2 ХО
180 ккал
– 500 г яловичини
– 1 невеликий кабачок
– 1-2 цибулини
– прянощі та сіль – на смак
– 2-3 ст. рослинної олії
Крок 1
М’ясо та очищену цибулину пропускаю через м’ясорубку. Кабачок очищаю від шкірки та насіння. Якщо молодий, то цього не потрібно. Натираю на великій тертці.
Крок 2
Присолюю і даю постояти, щоб пустив сік. Сік зливаю (його можна випити, він дуже корисний), м’якуш витискаю. Кабачок та фарш перемішую, солю, додаю прянощі. Ретельно все перемішую.
Крок 3
Формую котлети та викладаю на розігріту з олією сковороду. Обсмажую з двох сторін по 2-3 хвилини на великому вогні. Перекладаю в каструлю, додаю 1,5 ст. гарячою води та тушу під кришкою 40 хвилин
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…