Калорійність

М’ясні рулетики із сиром

«Діаменю» рецепт “М’ясні рулетики із сиром” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
0,5 ХО
156 ккал

Інгредієнти

– 600 г яловичини
– 2 зубки часнику
– 30 г моцарели
– 2 ст. оливкової олії
– сіль, перець – на смак
– по пучку свіжої петрушки та кропу

Покрокове приготування м’ясних рулетиків

Крок 1

Часник подрібнюю. Зелень рублю ножем. Моцарелу натираю на великій тертці. Змішую сир, зелень, часник та 1 ст.л. олії. Солю та перчу.

Крок 2

Яловичину нарізаю на 4 пласти однакового розміру. Кожен відбиваю, щоби вони стали тонкими. Натираю перцем та сіллю.

Крок 3

Закріплюю зубочистками. Готую на пару близько години. Перед подачею можна посипати рубаною зеленню

Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

Сьогодні ми дізналися як приготувати М’ясні рулетики із сиром. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago