«Діаменю» рецепт “М’ясні зрази з селери” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,5 ХО
192 ккал
– 600 г телячої вирізки
– 200 г черешків селери
– пучок зеленої цибулі
– 4 зубчики часнику
– 1 ст. л. борошна з нуту
– сіль
– чорний перець
– мелена паприка – на смак
Крок 1
Телятину пропускаю через м’ясорубку. Часник очищаю і пропускаю через прес, зелену цибулю подрібнюю, додаю до м’яса.
Крок 2
Черешки селери нарізаю кубиками, заливаю окропом, доводжу до кипіння, знімаю з вогню та залишаю на 5 хвилин. Змішую селера з фаршем, солю, перчу і всипаю нутове борошно.
Крок 3
Вимішую фарш руками. Ставлю в холодильник на пів години. Формую зрази та викладаю на застелений пергаментом лист. Випікаю 30 хвилин у розігрітій до 200 град. духовці.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Гливи у клярі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 6…
Рецепт "Равіолі з м'ясом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Фунтовий кекс" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 55 хвилин Інгредієнти…
Рецепт "Чахохбілі з курки" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 50 хвилин…
Рецепт "Суп-пюре морквяний з часником" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 45…
Рецепт "Листковий пиріг з капусти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 1…