Рецепт “М’ясний гратен з яйцем та шпинатом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 2 ГОДИНИ
На 6 порцій:
❯ 700 г рубаної телятини
❯ 5 варених яєць
❯ 300 г шпинату
❯ 50 г м’яти
❯ 4 ст. л. рослинної олії
❯ 70 г лісових горіхів
❯ 100 мл вершків
❯ 3 ст. л. панірувальних сухарів
❯ тертий мускатний горіх
❯ сіль
❯ перець
Крок 1
Шпинат і м’яту промити, перебрати, обсушити та крупно порубати. На сковороді 2 ст. л. олії пропарювати
зелень, поки листя не опаде. Горіхи підсушити на сковороді без жиру та подрібнити блендером. Подрібнені
горіхи перемішати із зеленню.
Крок 2
Яйця очистити та порубати. Сухарі залити вершками та відставити на 5 хв.
Крок 3
М’ясо перемішати із замоченими сухарями, додати мускатний горіх, сіль та перець на смак і добре перемішати.
Крок 4
Форму для запікання змастити олією і викласти в неї 1/2 м’ясної маси. Викласти на масу шпинат з горіхами та рівномірно присипати рубаними яйцями. Яйця злегка посолити та накрити м’ясною масою, що залишилася.
Крок 5
Духовку нагріти до 190 °. Виріб рівномірно змастити зверху рослинною олією і запікати ок. 50 хв.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…