«Діаменю» рецепт “М’ясний хлібець” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,4 ХО
357 ккал
– 500 г свинячого або яловичого фаршу
– 200 г зеленого горошку
– 2 курячі яйця
– 2 зубчики часнику
– сіль
– базилік – на смак
– орегано – на смак
– чебрець і мелений чорний перець – на смак
Крок 1
Часник очищаю та пропускаю через прес, у фарш додаю яйця, часник, прянощі, сіль. Ретельно перемішую. Додаю зелений горошок і знову перемішую.
Крок 2
Викладаю фарш у прямокутну форму для запікання та ставлю в розігріту до 220 град. духовку на 35-40 хвилин.
Крок 3
Готовність перевіряю ножем (протикаю м’ясний хлібець): якщо виділяється прозорий сік – значить, страва готова; якщо сік рожевий – потрібно ще потримати у духовці.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…