«Діаменю» рецепт “М’ясний хлібець” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
0,4 ХО
357 ккал

Інгредієнти

– 500 г свинячого або яловичого фаршу
– 200 г зеленого горошку
– 2 курячі яйця
– 2 зубчики часнику
– сіль
– базилік – на смак
– орегано – на смак
– чебрець і мелений чорний перець – на смак

Покрокове приготування м’ясного хлібця

Крок 1

Часник очищаю та пропускаю через прес, у фарш додаю яйця, часник, прянощі, сіль. Ретельно перемішую. Додаю зелений горошок і знову перемішую.

Крок 2

Викладаю фарш у прямокутну форму для запікання та ставлю в розігріту до 220 град. духовку на 35-40 хвилин.

Крок 3

Готовність перевіряю ножем (протикаю м’ясний хлібець): якщо виділяється прозорий сік – значить, страва готова; якщо сік рожевий – потрібно ще потримати у духовці.

Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

Сьогодні ми дізналися як приготувати М’ясний хлібець. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago