Рецепт “М’ясний пиріг з картоплею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 година 30 хвилин
У 1 порції: 627 ккал, 25 г білків,
45 г жирів, 30 г вуглеводів
На 6 порцій:
❯ 2 великі бульби картоплі
❯ сіль
❯ 3 ст. л. рослинної олії
❯ 600 г рубаної свинини
❯ 1 цибулина
❯ 3 товсті скибочки бекону
❯ 2 ч. л. рубаного розмарину
❯ 1 зубчик часнику
❯ 4 ст. л. томата-пасти
❯ 100 мл бульйону
❯ 250 г готового пісочного тіста
❯ 1 яйце
Крок 1
Картоплю очистити та варити в киплячій підсоленій воді до напівм’якості. Воду злити, бульби нарізати півколами.
Крок 2
Нагріти духовку до 220 °. Цибуля і часник очистити та порубати. Бекон нарізати дрібними кубиками. На сковороді нагріти олію та обсмажити бекон. Покласти цибулю, часник та розмарин, обсмажувати до напівпрозорості овочів. Додати рубане м’ясо, посолити та поперчити, підмішати томат-пасту і готувати на слабкому вогні прибл. 12 хв. Влити бульйон та уварювати суміш на слабкому вогні до загусання.
Крок 3
Пісочне тісто розкачати у круглий пласт завтовшки бл. 3 мм і перекласти його на змащений жиром лист. В центр викласти охолоджену м’ясну начинку, накрити її кухлями картоплі. Зведені краї тіста підтягнути до центру та частково прикрити ними начинку. Випікати пиріг 15-20 хв, поки тісто добре не зарум’яниться.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…