Рецепт “М’ясний рулет з соусом з черешні” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 ГОДИНА
На 8 порцій:
❯ 8 повних курячих грудок
❯ 100 г тертого сиру
❯ 1 яйце
❯ 1 ст. л. води
❯ 1 ч. л. діжонської гірчиці
❯ 300 г черешні без кісточки
❯ 1/2 ч. л. сушеного чебрецю
❯ 3 ст. л. борошна
❯ сіль
❯ перець
❯ рослинна олія
Для соусу:
❯ 200 г черешні без кісточки
❯ 2 ст. л. цукру
❯ 1 ч. л. крохмалю
❯ 50 мл води
❯ 2 ст. л. соку лимона
❯ 2–3 бутони гвоздики
❯ мелений гострий перець
❯ коріандр
❯ сіль
Крок 1
Курячі грудки вимити та обсушити, розрізати кожну навпіл по кісточці та добре відбити. Гірчицю розбалтати з водою і збризкати м’ясо сумішшю. Грудки добре посолити та поперчити та викласти на вистелену пергаментом робочу поверхню рівним прямокутним пластом.
Крок 2
М’ясо рівномірно посипати сиром та розподілити по ньому рівним шаром ягоди. Ягоди посолити, добре поперчити та присипати чебрецем. Акуратно піднімаючи пергамент, згорнути м’ясо з начинкою в рулет, краю добре підвернути,
виріб скріпити дерев’яними шпажками.
Крок 3
Рулет вмочити в яйце, обваляти в борошні та обсмажити на олії до золотистого кольору з усіх. сторін. Перекласти рулет у форму для запікання та готувати в духовці 20-25 хв при 180 °.
Крок 4
Для соусу в сотейнику гвоздику, по щіпці меленого перцю та коріандру залити водою, довести до кипіння та варити 3 хв. Викласти в рідину черешню, додати цукор та сік лимона, довести до кипіння і варити під кришкою 15 хв.
Крок 5
Крохмаль розвести у 3 ст. л. води, влити в ягідну суміш і, помішуючи, варити 3 хв. Соус добре посолити, поперчити та зняти з вогню
Крок 6
Курячий рулет подати гарячим, нарізавши скибочками. Соус сервірувати окремо. Подати зі свіжою м’ятою.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…