«Діаменю» рецепт “М’ясний рулет” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,6 ХО
280 ккал
– 500 г яловичини
– 300 г свинини
– 300 г курячого філе
– половина моркви
– 1 ст. готової гірчиці в зернах
– сіль перець
– сухі петрушка та кріп – на смак
Крок 1
Яловичина злегка відбиваю, змащую гірчицею. Свинину та куряче філе нарізаю пластами, відбиваю, солю, перчу, посипаю зеленню.
Крок 2
Складаю все в миску, накриваю плівкою та ставлю в холодильник маринуватися на 2 години.
Крок 3
На пласт яловичини викладаю свинину, зверху – смужки моркви, потім – філе. Повертаю рулетом, зв’язую ниткою. Кладу рулет у рукав для запікання та зв’язую ниткою. У киплячій підсоленій воді варю рулет 1,5 години. Охолоджую, придавивши гнітом.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…