«Діаменю» рецепт “М’ясний рулет” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,6 ХО
280 ккал
– 500 г яловичини
– 300 г свинини
– 300 г курячого філе
– половина моркви
– 1 ст. готової гірчиці в зернах
– сіль перець
– сухі петрушка та кріп – на смак
Крок 1
Яловичина злегка відбиваю, змащую гірчицею. Свинину та куряче філе нарізаю пластами, відбиваю, солю, перчу, посипаю зеленню.
Крок 2
Складаю все в миску, накриваю плівкою та ставлю в холодильник маринуватися на 2 години.
Крок 3
На пласт яловичини викладаю свинину, зверху – смужки моркви, потім – філе. Повертаю рулетом, зв’язую ниткою. Кладу рулет у рукав для запікання та зв’язую ниткою. У киплячій підсоленій воді варю рулет 1,5 години. Охолоджую, придавивши гнітом.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Гливи у клярі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 6…
Рецепт "Равіолі з м'ясом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Фунтовий кекс" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 55 хвилин Інгредієнти…
Рецепт "Чахохбілі з курки" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 50 хвилин…
Рецепт "Суп-пюре морквяний з часником" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 45…
Рецепт "Листковий пиріг з капусти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 1…