Рецепт “М’ясний террін” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 2 години 35 хвилин
У 1 порції: 1090 ккал, 40 г білків,
97 г жирів, 5 г вуглеводів
На 4 порції:
❯ 300 г качиної грудки
❯ 200 мл портвейну
❯ по 500 г свинячої груднинки та нашийка
❯ 2 цибулини
❯ 4 ст. л. смальцю
❯ 50 мл бренді
❯ 100 мл вершків
❯ 2 яйця
❯ сіль
❯ 2 ч. л. грибної приправи
❯ 18 скибочок бекону
Крок 1
Качину грудку вимити, нарізати тонкими скибочками, викласти в миску, залити портвейном і прибрати в холодильник на 4 ч. Свинячу груднину вимити та подрібнити за допомогою м’ясорубки. Ошийок вимити, обсушити та нарізати кубиками. Цибулю очистити, посікти та обсмажити на смальці.
Крок 2
У форму для запікання викласти скибочки бекону внахлест так, щоб їх краї звисали з бортів. У мисці змішати
свинину, цибулю, вершки, яйця, бренді, сіль та грибну приправу. На дно форми викласти частину м’ясної маси, потім скибочки качиної грудки. Шари повторити кілька разів. Начинку прикрити краями бекону, що звисають. Форму поставити на лист та влити стільки води, щоб вона покривала форму наполовину. Запікати террин бл. 1,5 год. при 160°, накривши фольгою. Дати охолонути та злити рідину, що утворилася. Накрити террин харчовою плівкою, покласти гніт і прибрати в холодильник проти ночі.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…