«Діаменю» рецепт “М’ясо по-ірландськи” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,1 ХО
286 ккал
– 500 г м’ясного фаршу
– 200 г бекону смужками
– сіль і перець – на смак
– 4 ст. рослинної олії
Крок 1
З фаршу формую 4 великі котлети. Обгортаю котлети смужками бекону. Змащую котлети олією і обсмажую із двох сторін протягом 5-10 хвилин.
Крок 2
Загортаю котлети у фольгу і доводжу до готовності в духовці за температури 150 град. протягом 15 хвилин. Солю та перчу вже готові котлети.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…