Калорійність

М’ясо по-ірландськи

«Діаменю» рецепт “М’ясо по-ірландськи” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
0,1 ХО
286 ккал

Інгредієнти

– 500 г м’ясного фаршу
– 200 г бекону смужками
– сіль і перець – на смак
– 4 ст. рослинної олії

Покрокове приготування м’яса по-ірландськи

Крок 1

З фаршу формую 4 великі котлети. Обгортаю котлети смужками бекону. Змащую котлети олією і обсмажую із двох сторін протягом 5-10 хвилин.

Крок 2

Загортаю котлети у фольгу і доводжу до готовності в духовці за температури 150 град. протягом 15 хвилин. Солю та перчу вже готові котлети.

Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

Сьогодні ми дізналися як приготувати М’ясо по-ірландськи. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago