Калорійність

М’ясо шпиговане морквою

Рецепт “М’ясо шпиговане морквою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

Приготування: 2 години 35 хвилин
У 1 порції: 680 ккал, 39 г білків,
44 г жирів, 26 г вуглеводів

Інгредієнти

На 6 порцій:
❯ 2 моркви
❯ 5 зубчиків часнику
❯ 1 кг м’якоті яловичини (огузок)
❯ винний оцет
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
❯ 100 мл оливкової олії
❯ 100 г бекону
❯ 3 великі цибулини
❯ 1 ст. л. борошна
❯ 2 ст. л. томата-пасти
❯ 100 мл ігристого вина
❯ 120 мл сухого червоного вина
❯ 1 ч. л. цукру
❯ 4 чорносливу

Покроковий процес приготування м’яса шпигованого морквою

Крок 1

Моркву вимити, очистити та нарізати тонкими брусками довжиною бл. 2,5 див. Очищені зубчики часнику розрізати
вздовж чотири частини. М’ясо очистити від плівок, вимити та обсушити паперовим рушником. Гострим ножем зробити в м’ясо проколи. Нашпигувати м’ясо шматочками моркви та часнику, викласти в скляний або керамічний посуд і залишити маринуватися в холодильнику на 8 год.

Крок 2

Нагріти духовку до 180 °. М’ясо обсушити від маринаду, натерти сіллю, перцем і викласти у форму запікання. Додати масло, дрібно нарізаний бекон, моркву, що залишилася, очищена і нарізана цибуля. Запікати 1,5 год.

Крок 3

Готове м’ясо перекласти в інший посуд. Овочі з рідиною, що утворилася, пюрувати занурювальним блендером.
Додати борошно, томат-пасту, обидва види вина, цукор, чорнослив та уварювати соус на слабкому вогні 10 хв. М’ясо нарізати скибочками завтовшки прибл. 1 см. Подати з картопляним гарніром, полив соусом.

Сьогодні ми дізналися як приготувати М’ясо шпиговане морквою. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago