Калорійність

М’ясо у бульйоні по-віденськи

Рецепт “М’ясо у бульйоні по-віденськи” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

Приготування: 2-3 години
У 1 порції: 270 ккал, 27 г білків,
16 г жирів, 6 г вуглеводів

Інгредієнти

На 6 порцій:
❯ 800 г яловичини
❯ 250 г супових овочів (морква, корінь петрушки та селери)
❯ сіль
❯ 1 цибулина
❯ 1 ст. л. рослинної олії
❯ 10 горошин чорного перцю
❯ 5 бутончиків сушеної гвоздики
❯ 2 лаврові листи

Покроковий процес приготування м’яса по-віденськи

Крок 1

М’ясо вимити холодною проточною водою. Всі овочі вимити, очистити та нарізати.

Крок 2

У каструлі довести до кипіння таку кількість – так, щоб під час варіння воно лише покривало м’ясо. Воду посолити, покласти м’ясо та варити на слабкому вогні 2,5-3 год. Через 2 години від початку закипання цибулину очистити, розрізати навпіл і підрум’янити на олії зрізом вниз. Разом зі спеціями та іншими овочами додати в бульйон.

Крок 3

Відварене м’ясо викласти з бульйону і розрізати на 4-6 шматків. Розкласти по тарілках та залити бульйоном.

Сьогодні ми дізналися як приготувати М’ясо у бульйоні по-віденськи. Смачного!
nakukhni

Share
Published by
nakukhni

Recent Posts

Гливи у клярі

Рецепт "Гливи у клярі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 6…

14 години ago

Равіолі з м’ясом

Рецепт "Равіолі з м'ясом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

14 години ago

Фунтовий кекс

Рецепт "Фунтовий кекс" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 55 хвилин Інгредієнти…

2 дні ago

Чахохбілі з курки

Рецепт "Чахохбілі з курки" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 50 хвилин…

2 дні ago

Суп-пюре морквяний з часником

Рецепт "Суп-пюре морквяний з часником" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 45…

2 дні ago

Листковий пиріг з капусти

Рецепт "Листковий пиріг з капусти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 1…

2 дні ago