«Діаменю» рецепт “М’ясо у вершковому соусі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,5 ХО
260 ккал
– 700 г свинини
– 500 г печериць
– 5 цибулин
– 300 мл вершків
– 150 мл води
– 50 г сиру
– сіль та перець – на смак
Крок 1
М’ясо нарізаю шматочками. Обсмажую на сковороді з обох боків. Солю, перчу. Цибулю нарізаю півкільцями, гриби — слайсами, обсмажую до золотистого кольору, вливаю вершки та воду, солю, перчу, даю закипіти.
Крок 2
Викладаю у форму для запікання м’ясо, заливаю вершково-грибною сумішшю. Накриваю фольгою, запікаю в
розігрітій до 200 град. духовці близько години.
Крок 3
Фольгу знімаю, зменшую температуру до 175 град., Готую ще 30-40 хвилин. За 5-10 хвилин до готовності посипаю натертим сиром.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…