Калорійність

М’ясо у вершковому соусі

«Діаменю» рецепт “М’ясо у вершковому соусі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
0,5 ХО
260 ккал

Інгредієнти

– 700 г свинини
– 500 г печериць
– 5 цибулин
– 300 мл вершків
– 150 мл води
– 50 г сиру
– сіль та перець – на смак

Покрокове приготування м’яса у соусі

Крок 1

М’ясо нарізаю шматочками. Обсмажую на сковороді з обох боків. Солю, перчу. Цибулю нарізаю півкільцями, гриби — слайсами, обсмажую до золотистого кольору, вливаю вершки та воду, солю, перчу, даю закипіти.

Крок 2

Викладаю у форму для запікання м’ясо, заливаю вершково-грибною сумішшю. Накриваю фольгою, запікаю в
розігрітій до 200 град. духовці близько години.

Крок 3

Фольгу знімаю, зменшую температуру до 175 град., Готую ще 30-40 хвилин. За 5-10 хвилин до готовності посипаю натертим сиром.

Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

Сьогодні ми дізналися як приготувати М’ясо у вершковому соусі. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago