Калорійність

М’ясо в терморукаві

«Діаменю» рецепт “М’ясо в терморукаві” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
0,3 ХО
280 ккал

Інгредієнти

– 1,5 кг свинини (ошийок)
– 3 зубчики часнику
– 70 г сушених ягід (годжі, журавлина, брусниця)
– сіль та мелений червоний перець – на смак

Покрокове приготування м’яса в терморукаві

Крок 1

М’ясо мою, обсушую паперовим рушником, шпигую шматочками часнику, солю, перчу. Кладу в терморукав, туди ж всипаю ягоди годжі, журавлини та брусниці.

Крок 2

Щільно фіксую кінці рукава кліпсами. Запікаю у розігрітій до 180 град. духовці в протягом 15 хвилин.

Крок 3

Потім зменшую температуру до 160 град. і запікаю ще протягом години. Відкриваю рукав та ще готую м’ясо при температурі 180 град. 15 хвилин.

Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

Сьогодні ми дізналися як приготувати М’ясо в терморукаві. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago