Калорійність

М’ясо в терморукаві

«Діаменю» рецепт “М’ясо в терморукаві” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
0,3 ХО
280 ккал

Інгредієнти

– 1,5 кг свинини (ошийок)
– 3 зубчики часнику
– 70 г сушених ягід (годжі, журавлина, брусниця)
– сіль та мелений червоний перець – на смак

Покрокове приготування м’яса в терморукаві

Крок 1

М’ясо мою, обсушую паперовим рушником, шпигую шматочками часнику, солю, перчу. Кладу в терморукав, туди ж всипаю ягоди годжі, журавлини та брусниці.

Крок 2

Щільно фіксую кінці рукава кліпсами. Запікаю у розігрітій до 180 град. духовці в протягом 15 хвилин.

Крок 3

Потім зменшую температуру до 160 град. і запікаю ще протягом години. Відкриваю рукав та ще готую м’ясо при температурі 180 град. 15 хвилин.

Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

Сьогодні ми дізналися як приготувати М’ясо в терморукаві. Смачного!
nakukhni

Share
Published by
nakukhni

Recent Posts

Гливи у клярі

Рецепт "Гливи у клярі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 6…

9 години ago

Равіолі з м’ясом

Рецепт "Равіолі з м'ясом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

9 години ago

Фунтовий кекс

Рецепт "Фунтовий кекс" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 55 хвилин Інгредієнти…

1 день ago

Чахохбілі з курки

Рецепт "Чахохбілі з курки" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 50 хвилин…

1 день ago

Суп-пюре морквяний з часником

Рецепт "Суп-пюре морквяний з часником" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 45…

1 день ago

Листковий пиріг з капусти

Рецепт "Листковий пиріг з капусти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 1…

1 день ago