Рецепт “М’ясо з молодими овочами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
НА 6 ПОРЦІЙ
❯ 450 г свинини
❯ 800 г картоплі
❯ 2 молоді цибулини
❯ 2 пучки молодої моркви
❯ 1 стебло цибулі-порею
❯ 350 г м’якоті гарбуза або 1 молодий цукіні
❯ 2 ст. л. рослинної олії
❯ 1 ч. л. меленої паприки
❯ 250 мл м’ясного бульйону
❯ 250 мл сухого білого вина
❯ сіль
❯ перець
Крок 1
М’ясо вимити, обсушити та нарізати великими кубиками. Цибулини очистити та нарізати часточками. У сотейнику на гарячій олії обсмажувати м’ясо до золотистого кольору з усіх боків. М’ясо трохи посолити та поперчити, викласти цибулю і, помішуючи, обсмажити. Присипати цибулю паприкою, влити в сотейник вино та бульйон. Зменшити вогонь до мінімуму та довести під кришкою до кипіння. Гасити м’ясо з цибулею під кришкою прибл. 30 хв. Якщо рідини недостатньо, влити прибл. 200мл води.
Крок 2
Моркву очистити, вимити та нарізати половину товстими кружками, половину – великими кубиками. Цукіні вимити та нарізати шматочками. Очищену картоплю нарізати часточками, цибулю-порей – кружечками.
Крок 3
Усі підготовлені овочі викласти в сотейник до м’яса з цибулею, влити трохи води та готувати під кришкою 35 хв. Страву приправити сіллю та перцем за смаком. За бажанням додати рубану молоду зелень.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…