«Діаменю» рецепт “М’ясо з вишнею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,3 ХО
211 ккал
– 400 г яловичини
– 300 г вишні
– 10 г чебрецю
– мелений чорний перець і сіль – на смак
Крок 1
М’ясо добре мию, обсушую та нарізаю невеликими шматочками. Перекладаю в миску, солю, перчу, перемішую. Залишаю маринуватися на 20 хвилин за кімнатної температури.
Крок 2
Вишню мою, обсушую, видаляю кісточки. У форму для запікання, змащену маслом, викладаю м’ясо та вишню разом із м’ясним соком. Можна все викладати впереміш, а можна шарами.
Крок 3
Зверху розкладаю гілочки чебрецю. Запікаю м’ясо з вишнею в розігрітій до 180 град. духовці близько години. Щоб м’ясо не було жорстким, періодично поливаю його соком із дна форми.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Гливи у клярі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 6…
Рецепт "Равіолі з м'ясом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Фунтовий кекс" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 55 хвилин Інгредієнти…
Рецепт "Чахохбілі з курки" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 50 хвилин…
Рецепт "Суп-пюре морквяний з часником" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 45…
Рецепт "Листковий пиріг з капусти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 1…