«Діаменю» рецепт “М’ясо з вишнею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
0,3 ХО
211 ккал

Інгредієнти

– 400 г яловичини
– 300 г вишні
– 10 г чебрецю
– мелений чорний перець і сіль – на смак

Покрокове приготування м’яса з вишнею

Крок 1

М’ясо добре мию, обсушую та нарізаю невеликими шматочками. Перекладаю в миску, солю, перчу, перемішую. Залишаю маринуватися на 20 хвилин за кімнатної температури.

Крок 2

Вишню мою, обсушую, видаляю кісточки. У форму для запікання, змащену маслом, викладаю м’ясо та вишню разом із м’ясним соком. Можна все викладати впереміш, а можна шарами.

Крок 3

Зверху розкладаю гілочки чебрецю. Запікаю м’ясо з вишнею в розігрітій до 180 град. духовці близько години. Щоб м’ясо не було жорстким, періодично поливаю його соком із дна форми.

Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

Сьогодні ми дізналися як приготувати М’ясо з вишнею. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago