«Діаменю» рецепт “Мигдальне печиво” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
1,1 ХО
198 ккал

Інгредієнти

❯ 1 ст. мигдального борошна
❯ 1 яйце
❯ ванільний екстракт і стевіозид – на смак

Покрокове приготування мигдального печива

Крок 1

Змішую мигдальне борошно з яйцем, стевіозидом та ванільним екстрактом.

Крок 2

Деко змащу маслом, а потім ложкою виливаю тісто, формуючи печиво за допомогою спеціальних формочок.

Крок 3

Випікаю в духовці за температури 180 град. до золотистого кольору. Даю охолонути і подаю до чаю.

Сьогодні ми дізналися як приготувати Мигдальне печиво. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago