«Діаменю» рецепт “Мигдальне печиво” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
1,1 ХО
198 ккал
❯ 1 ст. мигдального борошна
❯ 1 яйце
❯ ванільний екстракт і стевіозид – на смак
Крок 1
Змішую мигдальне борошно з яйцем, стевіозидом та ванільним екстрактом.
Крок 2
Деко змащу маслом, а потім ложкою виливаю тісто, формуючи печиво за допомогою спеціальних формочок.
Крок 3
Випікаю в духовці за температури 180 град. до золотистого кольору. Даю охолонути і подаю до чаю.
Рецепт "Гливи у клярі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 6…
Рецепт "Равіолі з м'ясом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Фунтовий кекс" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 55 хвилин Інгредієнти…
Рецепт "Чахохбілі з курки" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 50 хвилин…
Рецепт "Суп-пюре морквяний з часником" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 45…
Рецепт "Листковий пиріг з капусти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 1…