«Діаменю» рецепт “Мигдальне печиво” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
1,1 ХО
198 ккал

Інгредієнти

❯ 1 ст. мигдального борошна
❯ 1 яйце
❯ ванільний екстракт і стевіозид – на смак

Покрокове приготування мигдального печива

Крок 1

Змішую мигдальне борошно з яйцем, стевіозидом та ванільним екстрактом.

Крок 2

Деко змащу маслом, а потім ложкою виливаю тісто, формуючи печиво за допомогою спеціальних формочок.

Крок 3

Випікаю в духовці за температури 180 град. до золотистого кольору. Даю охолонути і подаю до чаю.

Сьогодні ми дізналися як приготувати Мигдальне печиво. Смачного!
nakukhni

Share
Published by
nakukhni

Recent Posts

Гливи у клярі

Рецепт "Гливи у клярі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 6…

10 години ago

Равіолі з м’ясом

Рецепт "Равіолі з м'ясом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

11 години ago

Фунтовий кекс

Рецепт "Фунтовий кекс" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 55 хвилин Інгредієнти…

1 день ago

Чахохбілі з курки

Рецепт "Чахохбілі з курки" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 50 хвилин…

1 день ago

Суп-пюре морквяний з часником

Рецепт "Суп-пюре морквяний з часником" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 45…

1 день ago

Листковий пиріг з капусти

Рецепт "Листковий пиріг з капусти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 1…

1 день ago