«Діаменю» рецепт “Мигдальне печиво” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
1,1 ХО
198 ккал
❯ 1 ст. мигдального борошна
❯ 1 яйце
❯ ванільний екстракт і стевіозид – на смак
Крок 1
Змішую мигдальне борошно з яйцем, стевіозидом та ванільним екстрактом.
Крок 2
Деко змащу маслом, а потім ложкою виливаю тісто, формуючи печиво за допомогою спеціальних формочок.
Крок 3
Випікаю в духовці за температури 180 град. до золотистого кольору. Даю охолонути і подаю до чаю.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…