«Діаменю» рецепт “Мигдальне печиво” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,4 ХО
132 ккал
❯ 1 ст. мигдального борошна
❯ 1/4 ст. кокосового борошна
❯ 1/4 ст. стевіозида
❯ 2 ст.л. кокосової олії
❯ 1 яйце
❯ 0,5 ч.л. ванільного екстракту
❯ дрібка солі
Крок 1
У мисці змішую мигдальне і кокосове борошно, сіль. В інший збиваю яйце, додаю стевіозид, кокосову олію та ванільний екстракт. Перемішую сухі інгредієнти з рідкими до одержання однорідного тіста.
Крок 2
Формую кульки з тіста і викладаю їх на лист, попередньо накритий пергаментним папером. Злегка притискаю кульки пальцями.
Крок 3
Випікаю печиво в духовці за 180 градусів 12 хвилин.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…