Рецепт “Мюнхенські ковбаски” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
На 6 порцій:
❯ 1 кг курячого філе
❯ 200 г шпику
❯ 1 цибулина
❯ 1/2 пучка петрушки
❯ мелений мускатний горіх
❯ мелений імбир
❯ натуральна оболонка
❯ сіль
❯ перець
Крок 1
М’ясо промити, обсушити та нарізати шматочками, так само нарізати шпик. Підготовлені продукти пропустити через м’ясорубку або подрібнити за допомогою блендера.
Крок 2
Петрушку промити, перебрати, обсушити та порубати. Цибулю очистити та дрібно нарізати. Петрушку і цибулю підмішати до м’яса, додати сіль, перець, мускатний горіх і дуже добре перемішати.
Крок 3
Підготувати оболонку і наповнити її м’ясною масою, формуючи ковбаски потрібної довжини.
Крок 4
Ковбаски часто наколоти голкою, щоб оболонка не тріснула, і відварити в киплячій або приготувати на грилі. Подати гарячими з відвареним овочевим гарніром, салатом зі свіжих овочів або овочами гриль.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…