«Діаменю» рецепт “Нагетси з кокосом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,4 ХО
169 ккал
– 2 курячих філе
– 8 ст. соєвого соусу
– 1/2 лимона
– 2 яйця
– 0,5 ст. льняного борошна
– кокосова стружка
Крок 1
Філе мою, обсушую паперовим рушником, нарізаю довгими смужками. Додаю соєвий соус, сік та цедру лимона, залишаю на 2 години.
Крок 2
Кожен шматочок обвалюю спочатку у льняному борошні, а потім — у яйці та кокосовій стружці. Смажу на розпеченій олії з усіх боків до готовності.
Крок 3
Дуже смачна і проста страва: соковита серединка і хрумка скоринка.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…