Рецепт “Найсмачніші курячі ніжки” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
– Курячі стегна 4шт.(1,3кг.)
– Печериці 300гр
– Цукіні 450гр
– Болгарський перець 400гр
– Часник 4 зубки
– Оливкова олія 3 ст.л.
– Чорний перець 1ч.л.
– Чилі 0,5 ч. л.
– Суміш італійських трав 2 ч.л.
– Сіль
Маринад:
– Оливкова олія 4 ст.л.
– Чорний перець 1 ч. л.
– Сушений часник 1ч.л.
– Копчена паприка 1ч.л.
– Суміш італійських трав 2 ч.л.
– Чилі 0,5 ч. л.
– Лимонний сік 0,5 лимона
– Лимонна цедра
– Сіль
Крок 1
Почнемо з маринаду. Наливаємо 4 ст. оливкової олії. Натираємо цедру лимона. Видавлюємо сік половини лимона. Додаємо сіль, спеції та добре перемішуємо.
Крок 2
Добре обмазуємо стегна маринадом, накриваємо харчовою плівкою і даємо настоятися.
Крок 3
Нарізаємо печериці на 2-3 частини. Болгарський перець великими шматочками. Далі розрізаємо кабачок вздовж на чотири частини та вирізаємо середину з насінням. Нарізаємо кабачок часточками. Притискаємо 4 зубчики часнику ножем, щоб він пустив сік. Всі овочі солимо, перчимо, додаємо чилі, італійські трави та 3 ст.л. оливкової олії. Перемішуємо.
Крок 4
Викладаємо стегна на жаровню на пергамент. Зверху кладемо пергамент та закриваємо фольгою. Відправляємо на 30 хвилин при 220 градусах.
Крок 5
Далі викладаємо в м’ясо овочі та відправляємо у духовку ще на 30 хвилин.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…