Рецепт “Напій вітамінний на запашному листі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
На 3 літри:
❯ по 5–6 листків вишні, малини та чорної смородини
❯ 1 жменю сушеної шипшини
❯ 2 ст. л. рідкого меду
❯ 1 пакетик чорного чаю
❯ 1 жменю ягід чорної смородини
❯ крига або крига для подачі
Крок 1
Листя вишні, малини та смородини ретельно вимити у холодній проточній воді та закласти в каструлю чи трилітрову банку. Додати мед та пакетик чаю.
Крок 2
Шипшину перебрати і залити окропом на 10 хв. Смородину промити, обсушити та додати до листя. Покласти шипшину.
Крок 3
Залити ягоди та листя гарячої кип’яченої водою, добре перемішати та дати настоятися під кришкою 1 год. Дати настою повністю охолонути за кімнатної температури.
Крок 4
Охолоджений настій процідити в підготовлений посуд сервіровки. Додати мед або цукор за смаком та до подачі помістити напій в холодильник. Під час подачі доповнити напій льодом (крижаною крихтою) і прикрасити свіжими
ягоди.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…