«Діаменю» рецепт “Напій з аличі та вишні” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,3 ХО
32 ккал
– 250 г аличі
– жменя ягід вишні
– 2,5 л води
– цукрозамінник – на смак
Крок 1
Червону аличу та вишню промиваю в друшляку. Кісточки з плодів не видаляю. Промиті плоди перекладаю в каструлю.
Крок 2
Заливаю вишню та аличу необхідною кількістю води. Каструлю ставлю на вогонь. Після закипання проварюю
плоди хвилин 10-15.
Крок 3
Як тільки ягоди та алича почнуть розварюватися, додаю цукрозамінник. Проварю компот ще п’ять хвилин. Перед подачею охолоджую.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…