Рецепт “Наваристий борщ” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
– М’ясо(яловичина на кісточці)-1.6 кг
– Картопля-500 гр
– Буряк-300 гр
– Морква-150 гр
– Цибуля-200 гр
– Квашена капуста-700 гр
– Часник-1 зубок
– Томатна паста-70 гр
– Лавровий лист-2 шт
– Рослинна олія
– Зелень
– Сіль
– Перець
Крок 1
У каструлю кладемо м’ясо та заливаємо водою. Чекаємо поки закипить, прибираємо піну і добре солимо. Варимо на маленькому вогні з прочиненою кришкою приблизно 3 години.
Крок 2
Нарізаємо картоплю, буряки та відправляємо в бульйон.
Крок 3
Нарізаємо моркву, цибулю та часник. У сковороду наливаємо олію та обсмажуємо цибулю до золотистої. кольори. Додаємо моркву та обсмажуємо одну хвилину. Далі додаємо томатну пасту та обсмажуємо 30 секунд.
Крок 4
Додаємо в засмажку трохи бульйону. Далі додаємо часник та цукор. Готуємо на маленькому вогні 5 хв.
Крок 5
Коли звариться картопля, додаємо квашену капусту та засмажку. Додаємо мелений чорний перець та лавровий лист. Прикриваємо кришкою та готуємо на маленькому вогні 20-30 хвилин.
Крок 6
Нарізаємо м’ясо на порційні шматочки та відправляємо до борщу. Нарізаємо зелень і теж відправляємо до борщу. Накриваємо фарбою і даємо настоятися 30-60 хвилин.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…