«Діаменю» рецепт “Нектарини в желе” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
0,8 ХО
42 ккал

Інгредієнти

– 300 г нектаринів
– 1 великий апельсин
– 20 г желатину
– 400 мл води
– стевіозид – на смак

Покрокове приготування нектарина в желе

Крок 1

З апельсина знімаю шкірку. У маленьку каструлю наливаю 300 мл води, додаю шкірку та стевіозид. Доводжу до кипіння, проварюю біля три хвилини до розчинення стевиозида. Залишаю остигати.

Крок 2

Залишаю остигати. Желатин заливаю 100 мл холодної води. У склянки викладаю нарізані кубиками нектарини. З апельсина вичавлюю сік (150 мл).

Крок 3

Набряклий желатин прогріваю до розчинення, додаю сироп з цедрою та апельсиновий сік, розмішую. Проціджую через сито, заливаю нектарини. Ставлю в холодильник для застигання.

Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

Сьогодні ми дізналися як приготувати Нектарини в желе. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

3 тижні ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

3 тижні ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

3 тижні ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

3 тижні ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

3 тижні ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

4 тижні ago