Рецепт “Ніжки кролика у гірчичному соусі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 години 10 хвилин
У 1 порції: 780 ккал, 32 г білків,
68 г жирів, 6 г вуглеводів
На 4 порції:
❯ 100 г вершкового масла
❯ 4 ст. л. діжонської гірчиці
❯ 150 мл вершків
❯ сіль
❯ свіжомелений чорний перець
❯ 1 гілочка чебрецю
❯ 100 г бекону або сиров’яленої шинки
❯ 4 ніжки кролика
❯ 150 мл сухого білого вина
❯ 1 ст. л. крохмалю
Крок 1
Нагріти духовку до 200 °. Розм’якшене масло з’єднати з гірчицею та вершками, посолити та поперчити. Додати листочки чебрецю, перемішати. Бекон нарізати тонкими скибочками та вислати ними дно форми для запікання. Ніжки кролика вимити, обсушити паперовим рушником та укласти на бекон. Намазати м’ясо гірчичною сумішшю,
полити вином та запікати 50 хв.
Крок 2
Перекласти м’ясо в інший посуд. У соус, крохмаль, що утворився при запіканні, додати, розведений у 2 стіл. ложках холодної води, і трохи уварити. Подати м’ясо з гірчичним соусом. На гарнір добре запропонувати спагеті чи овочеве пюре.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…