«Діаменю» рецепт “Нові голубці” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,6 ХО
200 ккал
– Невеликий качан капусти
– 500 г змішаного фаршу
– 2-3 ст. томатного соусу
– 1 ст. відвареного рису
– 2-3 цибулини
– 1 морква
– 3 ст. рослинної олії
– сіль, перець – на смак
Крок 1
Залишаю качан з вечора у морозилці, вранці розбираю на листочки, промиваю холодною водою, відокремлюю листя. Фарш змішую з рисом, додаю подрібнену цибулину, солю, перчу.
Крок 2
На капустяний лист викладаю трохи фаршу, складаю конвертиком. Злегка обсмажую голубці з двох сторін на олії, щільно складаю у каструлю.
Крок 3
На іншій сковороді пасерую подрібнену цибулю, що залишилася, і натерту моркву, вливаю томатний соус, тушку 2 хвилини. Готовим соусом заливаю голубці, додаю трохи бульйону. Тушу на малому вогні 30-40 хвилин.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…