«Діаменю» рецепт “Нутові котлети” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,5 ХО
166 ккал
– 1 ст. нуту
– цибулина
– 1 зубчик часнику
– 1 морква
– 3-5 ст. льняного борошна
– по 0,5 ч. л. зіри та куркуми
– сіль та перець – на смак
Крок 1
Нут замочую на кілька годин у холодній воді, потім варю у свіжій підсоленій до готовності. Подрумяниваю натерту на тертці морква, нарізані цибуля і часник на сковороді з олією.
Крок 2
Змішую нут, засмажку, прянощі, солю, перчу, пробиваю блендером. Формую котлети, обвалюю у льняному борошні. Обсмажую їх у невеликому кількості рослинної олії, викладаю на паперові рушники
Зазначені значення ХО є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…